Second week of the boys

Onze twee de week begon zwaar we hadden bijde een kater en wilden nog Warschau verkennen, dus toch maar op pad. Een vette stad met veel mooie gebouwen en lijkt een heel oude stad maar dat is het niet alles is hier gebouwd na de tweede wereld oorlog. want 85% was verwoest tijdens de oorlog.

de volgende dag op na Lublin een oude stad mooi om te zien en om even rond te gaan lopen. maar een dag was voor ons genoeg om hier te verkennen.

De volgende stop was Kraków. ik vind dit de mooiste stad van poland. het verkennen van de stad overdag in het oude centrum en daar waar alle joodse leven, wat bijna nog allemaal volledig intact en origineel is omdat het nooit gebombedeerd is in de tweede wereld oorlog.

vanuit Kraków gingen we door na auschwitz voor een dag. dat was heel indrukwekend, we hadden hier een tour gedaan en kregen veel informatie over de stad en geschiedenis ervan. echt heel heftig allemaal. toen weer terug na Kraków. die zelfde avond gingen we ook nog stappen in de stad, echt vet.

Verbazend genoeg hadden we niet echt een kater dus gingen we weg van Kraków op na zakopane dat in de bergen van poland ligt. Anders dan de rest van het land mooie natuur. Na een nacht in een soort villa na Bratislava een super vette stad en alles wat ik er van verwacht had. Het contrast tussen oud en nieuw was mooi om tezien in de stad.

Mathijs wou ook nog Budapest zien en we hadden nog wat dagen dus daar gingen we naar toe. Toen we aan kwamen in ons veel te dure hostel wat gegeten met iemand vanuit USA in de stad. En toen samen de stad gaan verkennen, uiteindelijk behoorlijk veel gelopen omdat ik ons verkeerd had gestuurd. terug in het hostel gingen we stappen met wat mensen van ons hostel na twee ruïne pubs, echt cool en zekker een aan rader.

de dag er op gingen we na brno een oude stad in Czech Republic mooi om tezien wel erg rustig maar dat vonden wij juist fijn voor een dag toen na onze laaste stad Prague super mooi maar erg druk overdag eerst de stad verkennen en savonds nog een keer ik vond het mooier in het donker.

En vandaag rijden we terug na nl dat gaat 10 uur duren in de auto

Het was een vette road trip!!!!